Farfallina | Farfallina Llinars
Farfallina, Llinars, boho, moda, decoracio, complemets, roba, outfits
11792
page-template-default,page,page-id-11792,mikado-core-2.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.0.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Farfallina

By Ruth de Benito

Què t’oferim?

T’imagines un estil de roba diferent als altres? Junt amb un tracte personal molt agradable i proper? I serveis i productes exclusius pensats per a tu?

Doncs així som a Farfallina!

I per tot això et volem convidar a formar part d’un estil diferent! Del nostre propi estil. Inspirat en valors d’una dona forta i segura de si mateixa, en 2 paraules podriem dir, una dona d’esperit lliure.

Farfallines
Dona Farfallina

Què significa ser una dona Farfallina?

Farfallina és una paraula Italiana que significa papallona. Una papallona que simbolitza llibertat, bellesa, natura i poder de transformació. És per això que és la nostra inspiració de marca i de viure. Un símbol molt espiritual, al qual, s’associen diferents significats.

 

Nosaltres volem que siguis una de les nostres Farfallines, i comencis un nou camí al nostre costat. Perquè no només som una botiga! Sinó que també volem inspirar-te en el teu dia a dia, a fer-te veure ho bonica que és la vida i que els somnis es poden realitzar. Vine a veure’ns, segueix el nostre blog i les nostres xarxes socials. Volem captivar-te i que et quedis amb nosaltres.